Ceps amb rovell d'ou

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 g de ceps de temporada
  • 1 ou molt fresc
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Julivert fresc picat molt petit (opcional)

1 racions

Elaboració

Netegem els ceps sense aigua (el cep és molt agraït per netejar). Els laminem i reservem.
En una paella o planxa hi posem una mica d'oli i els ceps laminats. Deixem que treguin l'aigua (normalment en treuen poca). Els hi anem donant la volta i quan són una mica rossos els salem una mica i treiem per emplatar-los. En un plat hi posem els ceps laminats.Treiem el rovell d'un ou i el posem al centre del plat sobre els ceps. Hi tirem una mica de julivert fresc tallat molt petit (opcional). Ja es pot servir el plat.

15min


Recepta de cuina de Ceps amb rovell d'ou

Ceps amb rovell d'ou.

Recepta de cuina de Ceps amb rovell d'ou

Ceps amb rovell d'ou.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4960 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: