Endívies amb carpaccio de vedella i toc de formatge

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 bossa d'endívies
  • 1 paquet de carpaccio de vedella
  • 30 g de parmigiano reggiano
  • 1 got de brou de verdures
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre

2 racions

Elaboració

Rentem les endívies, rebutgem les fulles externes (si són lletges), les eixuguem amb paper de cuina, els hi tallem la punta i les partim per la meitat.
Escalfem un rajolí d'oli d'oliva en una paella i un cop calent, hi incorporem les endívies per a marcar-les lleugerament per tots els costats.
A continuació, hi aboquem el brou, ho salpebrem i deixem cuinar a foc mig durant uns 15 minuts.
Tot seguit hi afegim el carpaccio de vedella cobrint les endívies i ho deixem coure un minut.
Emplatem les endívies cobertes amb el carpaccio i pel damunt hi posem el formatge ratllat i llestos.

20min


Recepta de cuina de Endívies amb carpaccio de vedella i toc de formatge

Endívies amb carpaccio de vedella i toc de formatge.

Recepta de cuina de Endívies amb carpaccio de vedella i toc de formatge

Endívies amb carpaccio de vedella.

Recepta de cuina de Endívies amb carpaccio de vedella i toc de formatge

Endívies.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1235 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: