Angarotes al mes natural

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una bona caixa d'angarotes -Unes barres de pa-Un porró de vi negre-

4 racions

Utensilis

Les mans i unes tisores.

Elaboració

Agafem la caixa d'angarotes , tallem les barres de pa a llesca's i preparem el porró de vi ben fresc. Anem obrint les angarotes amb l'ajuda d'unes tisores i un cop obertes amb la mateixa punta de les tisores els traiem la brutícia que porten a dins .Després suquem la carn que tenen dins amb el pa i saboregem el millor que es pot treure del mar. Seguidament un traguinyol del porró de vi ben fresc i es genial. Tot axó fins que no quedi ni una angarota ni vi. Si ha de sobrar algo , que sobri pa.

Notes

Lo mes ideal es els mesos de desembre , gener , febrer i març. Anar a una platja i menjar les angarotes amb un bon sol, i si pot ser sentarse a unes roques i anar mullat els peus a mar.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1668 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: