Trinxat de cabra i boques

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1cabra-6 boques-Dues ebes- Una carrota- Una mica de salsa de tomata-Una mica de maionesa-Unes gotes de conyac-Unes gotes de vinagre-Aigua-Julivert-Llorer-Sal-
  •  

2 racions

Utensilis

Una cassola,una picadora i una cullera de fusta.

Elaboració

Posem una cassola al foc amb aigua , vinagre , la ceba , la carota , el llorer i sal. Quant bulli afegim la cabra i les boques , i  deixem que bulli mitja hora tapada. Després traiem la cabra i les boques i deixem refredar. Un cop refredat hem de buidar tota la carn de la cabra i les boques i reservem la carn i el cap de la cabra. Piquem la ceba ben petita , i afegim maionesa , salsa de tomata i conyac. Afegim la carn dels mariscos i barregem be .Agafem el cap de la cabra i posem el preparat a dintre del cap de la cabra , que quedi ben rellenat i empolvorem amb julivert picat.
 

45min

Notes

Es molt bonica aquesta recepte fent servir el cap de la cabra per servir, però si ho volem es pot servir en plat o copa de servir un cocktail de gambes per exemple.Recomano un vi blanc d'agulla ben fresc per aquest plat.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1709 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: