Spaghetti carbonara

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 gr. spaghetti
  • 3 ous
  • 50 gr. mantega
  • 200 gr. bacon
  • 200 ml. crema de llet
  • 50 gr. formatge ratllat
  • Pebre negre

4 racions

Elaboració

Coure la pasta en aigua bullint remenant de tant en tant.
Batre els ous i barrejar-los amb la crema de llet i el formatge ratllat.
En una cassola, escalfar la mantega i fregir el bacon tallat a tires. Quan estigui a punt de daurar-se, afegir la barreja anterior i mantenir a foc lent 3-4 minuts.
Escórrer la pasta, abocar per sobre la salsa carbonara i una mica de pebre negre molt al gust.

30min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

499 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!