Canelons de carbassó

Ingredients

  • 5 carbassons
  • 100 gr. De tomàquet sec en oli
  • 200 gr. D'albergínia escalivada
  • 250 gr. De formatge de cabra
  • 80 gr. De nous
  • una culleradeta de menta (opcional)

5 racions

Elaboració

tallar els carbassons al llarg, perquè quedin unes làmines llargues i fines. Passar les làmines per una paella amb oli amb el foc no molt alt,
un cop les làmines cuites col.locar una al costat de l'altra, una mica superposades, en un extrem posar la resta d'ingredients (albergínia escalivada, tomàquets, nous, formatge) i enrotllar els canelons amb l'ajuda d'una espàtula.

20min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7972 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: