Spaghetti amb bitxo

Ingredients

  • 400 gr. spaghetti
  • 3 dents d'all
  • 3 bitxos
  • 1 pessic de pebre vermell dolç
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

Coure els spaghetti en aigua amb sal. Escórrer i passar per aigua freda.
Tallar els alls a làmines i daurar lleugerament en una paella amb poc oli.
Retirar la paella del foc, afegir els bitxos, remenar i afegir els spaghetti ben escorreguts. Barrejar tot i rectificar de sal.
Empolvorar amb el pebre vermell dolç i servir.

15min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2503 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: