Spaghetti amb bitxo

Ingredients

  • 400 gr. spaghetti
  • 3 dents d'all
  • 3 bitxos
  • 1 pessic de pebre vermell dolç
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

Coure els spaghetti en aigua amb sal. Escórrer i passar per aigua freda.
Tallar els alls a làmines i daurar lleugerament en una paella amb poc oli.
Retirar la paella del foc, afegir els bitxos, remenar i afegir els spaghetti ben escorreguts. Barrejar tot i rectificar de sal.
Empolvorar amb el pebre vermell dolç i servir.

15min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

857 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!