Tortellinis amb salsa de Cabrales
Categoria:
Arrossos i pastes
Dificultat: Facil

Ingredients
- 125grams de tortellinis -Un tros de formatge Cabrales-50 centilitres de crema de llet-aigua-
1 racions
Utensilis
Un cassó gros, un cassó petit i una cullera de fusta.
Elaboració
Bullim els tortellinis amb aigua uns deu minuts i els escorrem. Posem un cassó al foc amb la crema de llet i quan s'escalfi bastant i afegim el formatge esmicolat i abaixem el foc , anem remenant constantment fins a obtenir una salsa. Emplatem els tortellinis i els tirem la salsa per sobre.
30min
Etiquetes:
Pasta
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1097 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.