Alberginies farcides de botifarra de perol

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues albergínies
  • Formatge ratllat
  • Mantega
  • Beixamel no massa espessa
  • Farsa de botifarra de perol [Veure recepta]
  • Tomàquet fregit

4 racions

Utensilis

Safata per anar al forn

Elaboració

En primer lloc, agafem les albergínies i les tallem a lo llarg en tires d'un dit de gruix. Seguidament, les fregim amb oli, i un cop fregides, les posem a la safata del forn, de quatre en quatre. A part, fem la farsa de botifarra de perol com explico a la meva recepta, i la reservem. Seguidament, omplim la manega pastissera amb la farsa, i anem omplint tota la base de les albergínies. Després, fregim quatre llenques més, i les posem damunt de les plenes. Cobrim les albergínies amb una beixamel lleugera, ho espolsem amb formatge ratllat i hi posem uns punts de mantega perquè quedin més flonges i brillants. Seguidament ja les podem servir a taula.

30min

Notes

Si les volem fer més atractives, podem fer una salsa Aurora, que no és res més que una beixamel amb un toc de tomàquet fregit, el que l'hi dona un toc rosat que les fa diferents.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1519 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: