Llagostins cuits per un aperitiu

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Uns quants llagostins de mida mitjana- Aigua - Sal- Pebre negre en gra- Una fulla de llorer- Un tros de llimona-

Utensilis

Una olla , una escorredora i un plat per servir.

Elaboració

Posem la olla al foc amb aigua i tots els ingredients menys els llagostins . En el moments que arrenqui el bull i afegim els llagostins . No han de coure massa , quan els veiem que agafen el color típic taronja els passem per l'escorredora , retirem els llagostins de l'escorredora i els posem en un plat a refredar. Estaran a punt de menjar.

20min


Recepta de cuina de Llagostins cuits per un aperitiu
per Jordi Bosch Negre

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2446 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: