Palaia amb salsa d'ametlla

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 palaies
  • Farina
  • Sal
  • 120 gr. d'ametlla filetejada
  • 250 gr. de nata liquida per cuinar
  • Una mica de mantega

4 racions

Elaboració

Salem les palaies, les enfarinem i les fregim.
A part ficarem la mantega en una paella, i quan estigui desfeta afegirem les ametlles fins que es daurin. Un cop daurades afegim la nata, i ho deixaren durant uns 5 minuts a foc lent remenant de tant en tant.
A l'hora d'emplatar ficarem la palaia amb la salsa per damunt.

10min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

991 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!