Pudding de puerros

Ingredients

  • 9 puerros
  • 4 cullerades d'oli
  • 4 ous
  • 1 got nata liquida
  • 1 got llet
  • Sal,pebre,nou moscada
  • Salsa
  • 150gr de espinacs
  • 1 cullerada mantega
  • 1 cullerada farina
  • 1/4 l. de llet

Elaboració

Netejar els puerros i tallar los
Fregir los amb oli uns 10 minuts,salpebrar
Batre els ous,afegir la nata ,la llet i barrejar amb els puerros
Engrasar un motlle de plum-cake amb olii tirar la barreja amb tots els ingredients
coure al microones 15 minuts potencia 8 o be al forn al bany maria 45 minuts
desmot llar,i servir amb la salsa
Salsa
Amb la mantega ofegarem els espinacs,i barrejarem la farina i la llet sense deixar
de remenar durant 5 minuts,tritura els ingredients de la salsa que quedi ben fina
i bon profit!!!!!!!!

45min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

2949 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: