Mil fulls de patates

Ingredients

  • 1 kg de patates mona lisa
  • 500gr de beicon
  • 250 de crema de llet
  • Sal, pebre, orenga, oli
  • Formatge ratllat

Elaboració

Tallar les patates a rodalles per anar fent les capes dels mil fulls intercalar patates,beicon(que prèviament haurem fregit) salpebrarem, un rajolí d'oli i orenga.
Quan tinguem la safata plena posarem la crema de llet i el formatge ratllat taparem la safata amb paper d'alumini i posarem al forn a 180 durant 1 hora.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4916 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: