Amanida de xerris

Ingredients

  • Tomàquets xerris
  • Formatge de burgos
  • Sal, pebre,oli d'oliva i orenga

Elaboració

Rentar i tallar els tomàquets afegir daus fets del formatge de burgos
amanir amb oli d'oliva,sal,pebre i orenga

10min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2044 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: