Lasanya de verdures

Ingredients

  • 6 porros
  • 2 kg d'espinacs
  • 1 ceba de figueres
  • 500 gr de xampinyons
  • Placàs de lasanya (jo utilitzo les precuinades)
  • Per la beixamel
  • 750 gr llet
  • 110 de farina
  • Oli,sal,pebre,nou moscada
  • Formatge ratllat

Elaboració

Fregir primer la ceba i reservar,i fer el mateix amb la resta d'ingredients del farcit
quant ho tinguem fregit ,comencem a muntar la lasanya untem la safata amb una
mica de mantega,col·loquem les placàs i la capa de farcit,preparem la beixamel
i la tirem per sobre de la lasanya,continuem amb el formatge ratllat i posem a gratinar
(espero us agradi bon profit)

Per


Recepta de cuina de Lasanya de verdures

Lasanya de verdures

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2812 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: