Tripa

Ingredients

  • 1 kg tripa tallada
  • 1 ceba
  • 1 pot de 1/2 kg de tomàquet
  • 2 grans d'all
  • 1 cullerada sopera pebre vermell dolç
  • 1 cullerada postres de pebre negre
  • Julivert
  • 2 gots d'aigua,sal

Elaboració

Fregir la ceba i els alls, quan sigui rosa, afegir el tomaquet,els pebres,i el julivert
fregir tot durant 15 minuts
Ajuntar el sofregit amb la tripa,rectificar amb l'aigua,i deixar coure tot junt 30 minuts
rectificar la sal i pebre

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

2439 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: