Tripa

Ingredients

  • 1 kg tripa tallada
  • 1 ceba
  • 1 pot de 1/2 kg de tomàquet
  • 2 grans d'all
  • 1 cullerada sopera pebre vermell dolç
  • 1 cullerada postres de pebre negre
  • Julivert
  • 2 gots d'aigua,sal

Elaboració

Fregir la ceba i els alls, quan sigui rosa, afegir el tomaquet,els pebres,i el julivert
fregir tot durant 15 minuts
Ajuntar el sofregit amb la tripa,rectificar amb l'aigua,i deixar coure tot junt 30 minuts
rectificar la sal i pebre

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

2218 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: