Tripa

Ingredients

  • 1 kg tripa tallada
  • 1 ceba
  • 1 pot de 1/2 kg de tomàquet
  • 2 grans d'all
  • 1 cullerada sopera pebre vermell dolç
  • 1 cullerada postres de pebre negre
  • Julivert
  • 2 gots d'aigua,sal

Elaboració

Fregir la ceba i els alls, quan sigui rosa, afegir el tomaquet,els pebres,i el julivert
fregir tot durant 15 minuts
Ajuntar el sofregit amb la tripa,rectificar amb l'aigua,i deixar coure tot junt 30 minuts
rectificar la sal i pebre

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

937 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!