Ous TESSA

Ingredients

  • 12 ous
  • 1/2 ceba
  • 2 salsitxes
  • 1/2 poma
  • Els rovells dels ous
  • Beixamel
  • 500 llet
  • 2 cullerades soperes de farina
  • Oli, sal, pebre, un polsim nou moscada

6 racions

Utensilis

Tant es pot fregir a la paella com fer a la thermomix

Elaboració

Bullim els ous millor la nit abans, s'obren pel mig, es separa la clara del rovell, es reserva la
clara per omplir, es fregeix la ceba, les salsitxes, la poma i els rovells
Un cop tot barrejat s'omplen les clares
A continuació es fa la beixamel i es tira per sobre els ous, es posa el formatge i una mica de
mantega i a gratinar

30min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1946 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: