Ous TESSA

Ingredients

  • 12 ous
  • 1/2 ceba
  • 2 salsitxes
  • 1/2 poma
  • Els rovells dels ous
  • Beixamel
  • 500 llet
  • 2 cullerades soperes de farina
  • Oli, sal, pebre, un polsim nou moscada

6 racions

Utensilis

Tant es pot fregir a la paella com fer a la thermomix

Elaboració

Bullim els ous millor la nit abans, s'obren pel mig, es separa la clara del rovell, es reserva la
clara per omplir, es fregeix la ceba, les salsitxes, la poma i els rovells
Un cop tot barrejat s'omplen les clares
A continuació es fa la beixamel i es tira per sobre els ous, es posa el formatge i una mica de
mantega i a gratinar

30min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1904 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: