Sabayon frappé

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 60 ml de crema de llet lleugera
  • 2 rovells d'ou
  • 2 cullerades de sucre
  • 2 cullerades de vi de málaga
  • 2 cullerades de gel picat

Utensilis

Batedora

Elaboració

Poseu els ingredients al recipient de la batedora i bateu-los
enérgicament durant un minut

Notes

combina molt bé amb unes panses recubertes de chocolate


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1375 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: