Nius de tallarines d'espinacs, amb bolets i salsa d'Oporto

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit nius de tallarines,( dos per comensal)
  • Un pot de barreja de bolets, de 300 grams
  • Una ceba picolada
  • Un got gran, de ví d'Oporto
  • Un raig de nata líquida ( per muntar)
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Aigua
  • Mantega
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

En una cassola amb aigua, sal, i mantega, bullim els nius, procurant que no es desmaneguin massa. Un cop cuits al dente, els escorrem i els posem en el plat on els servirem.
A part, en un cassó amb oli d'oliva, fregim : la ceba picolada, i els bolets picolats.
Seguidament, afegim el ví d'Oporto, i deixem que redueixi. A continuació, afegim la nata líquida, corregim de sal i pebre, i deixem coure cinc minuts més, abans de posar-ho damunt els nius, i treure-ho a taula.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1170 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: