Rajada amb romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Costa Daurada - Tarragona
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit talls de rajada (dos per comensal)
  • Conyac
  • Salsa de romesco [Veure recepta]
  • Fumet de peix [Veure recepta]
  • 300 grams de mongetes del ganxet, cuites.
  • Sal

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera ( metàlica)

Elaboració

En la cassola marinera, posem un bon raig de conyac, i ho flamegem. Tot seguit, posem una bona quantitat de salsa de romesco, i la quantitat de fumet necessaria, per coure la rajada.
Anem remenant amb l'ajud del vatedor de varetes, corregim de sal, i seguidament, afegim la rajada salada, i les mongetes.
Deixem que cogui tot plegat a foc baix, i quan tot plegat és cuit, ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4482 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: