Sepiots amb salsa verda

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mig quilo de sepiots
  • 250g de ceba picada
  • Unes branques de julivert picat
  • Un got de vi blanc
  • Un pols de farina
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
  • Aigua

2 racions

Utensilis

Un morter per la picada i una cassola se terrissa si pot ser.

Elaboració

Daurar la ceba. Quan estigui daurada afegir la farina i coure-la. Afegir el julivert , l’aigua dels espàrrecs i el vi blanc, i coure tot junt.
Afegir els sepiots i coure fins que estigui cuit. Acabar amb un toc de julivert

45min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1038 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: