Aperitiu de cap i pota

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 grams de cap i pota
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Vinagre de Mòdena
  • Oli d'oliva
  • Mostassa
  • Suc de llimona

2 racions

Elaboració

Primer de tot, tallem la cap i pota en quadrets menuts, i els posem en un plat.
Seguidament, amb l'ajud del batedor de varetes, muntem la següent vinagreta: un polsim de sal, un polsim de pebre negre, un raig de suc de llimona, un punt de mostassa, una mica de vinagre de Mòdena, i un bon raig d'oli d'oliva.
Tot seguit, anem remenant amb el vatedor, fins que tenim una vinagreta ben emulsionada.
A continuació, ho afegim a la cap i pota, i ja ho tenim llest, per fer l'aperitiu, acompanyat d'un bon vermut de Reus, !! que vagi de gust !!.

30min

Notes

Encara que ens pugui semblar una mica rar, com que la cap i pota, ja la venen bullida, ens la podem menjar directament, després de comprar-la.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1683 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: