Galets farcits de carn, gratinats amb beixamel

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Setze galets de mida molt gran, (quatre per persona).
  • Sal
  • Aigua
  • Mantega
  • Formatge ratllat parmesà
  • Salsa Bolonyesa [Veure recepta]
  • Salsa beixamel [Veure recepta]

4 racions

Utensilis

Quatre plats plans de porcellana
Una mànega pastissera.
Una aranya, per remenar els galets
Una safata refractària

Elaboració

Primer de tot, en una cassola amb aigua, un polsim de sal, i un toc de mantega, bullim els galets amb molt de compte que no es trenquin, amb l'ajud d'una aranya.
Un cop cuits, els refredem sota el raig de l'aixeta, i els reservem.
Tot seguit, posem una mica de beixamel en el fons de la safata refractària, i amb l'ajud de la manega pastissera, anem farcint els galets amb la bolonyesa, i els posem a la safata refractària.
Seguidament, els cobrim amb la beixamel, els espolsem amb formatge ratllat, els hi posem una nou de mantega, i els gratinem en el forn a 180º, fins que són daurats, i ja els podrem servir a taula, amb plats individuals.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3646 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: