Remenat de salmó

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya i Italia
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Uns talls de salmó fumat ( 200 g.)
  • 2 ous grossos de pagès.
  • 2 allets tendres.
  • Una mica de pebre vermell dolç.
  • Sal i oli d'oliva.
  • Torradetes per acompanyar.

2 racions

Elaboració

1. Tallar els allets i el salmó en trossets petits.
2. En una paella amb oli, afegir els allets . Després afegir el salmó.
3. Afegir els dos ous, la sal i el pebre vermell . Deixar quallar una mica els ous, i després anar remenant fins a integrar tots els ingredients.
4. Servir calent, acompanyat de les torradetes.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1227 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: