Entrepà d'ou ferrat amb cansalada, pebrot, pastanaga i ceba
Ingredients
- 1 panet rodó
- 1 ou
- 1 tall de cansalada
- Pastanaga
- Ceba confitada
- Pebrot escalivat
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
Elaboració
							Buidem la molla d’un panet rodó i hi posem la ceba confitada, el pebrot escalivat, la pastanaga, la cansalada tallada i fregideta , l’ou ferrat al damunt i ja està!
Fàcil, bo i molt nutritiu.
Bon profit i visca el colesterol! (De tant en tant… ;-) )
Notes: Si no tenim a mà ceba confitada o pebrot escalivat, podem fer-lo fregint una miqueta aquest ingredients.
														
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3089 visites.
 3089 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 60 min.
 60 min. Sopes i cremes
 Sopes i cremes Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Ous i làctics
 Ous i làctics 
  Postres i dolços
 Postres i dolços 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Tapes
 Tapes 
  
  Carns
 Carns 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes





 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram