Petxina de pelegrí, ( vieira) farcida amb botifarra de perol

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis closques de petxina de pelegrí, buides i netes
  • Farsa de botifarra de perol [Veure recepta]
  • Salsa beixamel [Veure recepta]
  • Formatge ratllat

6 racions

Utensilis

Una safata metàlica plana, per anar al forn.
Una mànega pastissera amb un broc rissat.
Una espàtula de fusta.

Elaboració

Primerament, preparem la farsa de botifarra de perol com indico a la meva recepta i la reservem. Seguidament, fem la beixamel com la preparo jo en la meva recepta, i la reservem.
Tot seguit, posem les petxines de pelegrí ben planes damunt de la safata per anar al forn, i amb l'ajud de la mànega pastissera amb el broc rissat, les anem omplint amb la farsa de botifarra de perol.
A continuació, les cobrim amb la beixamel, les espolsem amb formatge ratllat, i les posem en el forn a gratinar a 180º, fins que són rosses, i ja les podrem servir a taula en plats individuals.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2438 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: