Espaguetis amb tomàquet, carn i parmesà

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 paquet d’espaguetis de 500 g
  • 3 tomàquets madurs
  • 1 ceba
  • 200 g de carn de vedella picada
  • 50 g de formatge parmesà ratllat
  • Oli d’oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

-En una paella, amb una mica d’oli fem un sofregit amb la ceba i la carn picada, al cap de 20 minuts, hi posem una mica de sal. Hi afegim el tomàquet ratllat, deixant coure uns 10 minuts més. Provem el punt de sal per si ni hem de posar més.
-Quan tiro el tomàquet al sofregit, en una olla amb aigua i sal, faig coure els espaguetis que poso quan l’aigua bull. Són uns 8 minuts ( en el paquet hi ha el temps de cocció )
-En un bol hi tirem els espaguetis amb el sofregit. Remenem bé .
-Emplatem posant el formatge parmesà ratllat per sobre.

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4268 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: