Duet de botifarres a la flama, poma i mongeta tendra

Categoria:
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Botifarres negres cuites
  • 2 Botifarres blanques cuites
  • 1 Poma
  • 50 g de mongeta tendra de conserva.
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Brandy

2 racions

Elaboració

-Tallem la poma allargada i fina.
-Obrim el pot de mongetes i en traiem uns 50 g màxim.
-Amb el brandy, flamegem les botifarres, més o menys 1 minut.
-Montem el plat. Per una persona: 1 botifarra negra , 1 botifarra blanca i per sobre la poma i la mongeta tendrá amb un raig d’oli i una mica de sal. És un plat ràpid de fer.

8min


Recepta de cuina de Duet de botifarres a la flama, poma i mongeta tendra

El plat montat.

Recepta de cuina de Duet de botifarres a la flama, poma i mongeta tendra

Detall del plat.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1607 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: