Esparrecs verds amb formatge de cabra

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un manat d'esparrecs d'horta,aigua, sal,oli d'oliva,pebre en pols,vinagre de vi i formatge de cabra en un tros.

2 racions

Elaboració

Primer de tot posem a bullir els esparrecs amb abundant aigua i un pols de sal. Mentrestant preparem una vinagreta amb oli d'oliva, vinagre i el pebre, la tindrem a punt. Preparem tambè uns encenalls de formatge de cabra.Un cop bullits els esparrecs els escorrem be i els posem en un plat, els amanim amb la vinagreta i posem els encenalls de formatge escampats per sobre.Si volem que el formatge es fongui una mica, li fem una volteta al micro i estarà llest.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1995 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: