Remenat de salmó

Ingredients

  • 75g de salmó fumat
  • 2 Ous
  • All
  • Julivert
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Oli d’oliva
  • Torradetes

1 racions

Utensilis


Elaboració

-Fem la picadeta d'all i julivert.
-Després tallem a trossets el salmó i el sofregim a la paella.
-Li afegim la picadeta d'all i julivert. Batem els ous, els salpebrem, i quan comence a agafar coloret aboquem els ous a la paella on hi ha el salmó I la picada . Ho remenem.
-Ho posem tot al plat, amb unes torradetes i llestos.

10min


Recepta de cuina de Remenat de salmó

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3007 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Marcel Josep Olza i Monfort diu:
Hòstia que bo!
Un dia el faré

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: