Lluç fresc enfarinat i fregit

Ingredients

  • 10 Rodanxes de lluç fresc no massa grans
  • Farina
  • Sal
  • Oli d’oliva

3 racions

Elaboració

-Salem i enfarinem les rodanxes de lluç
-En una paella amb oli, quan està l’oli calent, hi tiem les rodanxes de lluç . Deixem coure uns 6 minuts per costat. Ha de quedar ben ros.
-Ja es pot servir.

15min


Recepta de cuina de Lluç fresc enfarinat i fregit

El lluç enfarinat.

Recepta de cuina de Lluç fresc enfarinat i fregit

Fregint el lluç.

Recepta de cuina de Lluç fresc enfarinat i fregit

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7939 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: