Tonyina a la planxa, amb boletes de patata

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos talls de tonyina de 200 grams cadascun
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Julivert picolat
  • Aigua
  • Mantega
  • Una patata grossa

1 racions

Utensilis

Un plat gran de porcellana blanca
Un planxa
Un estri per fer boletes de fruites
Una paella mitjana
Una espàtula plana metal·lica
Un cassó mitjà

Elaboració

Primerament, amb l'estri per fer boletes, buidem la patata, i les posem a coure amb aigua i sal. Quan encara estan al " dente ", les traiem, les escorrem i les saltegem en una paella amb mantega, fins que veiem que són rossetes, les espolsem amb julivert picolat, i les reservem.
Tot seguit, en una planxa ben calenta, amb un rajolí d'oli, posem la tonyina salpebrada, i la coem per les dues bandes, fins que veiem que és cuita.
En el moment de servir-la, posem els dos talls de tonyina a la part de dalt del plat, i a la part de baix, posem les boletes de patata saltajades, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1051 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: