Musclos arrebossats

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres quilos de musclos grossos
  • Oli d'oliva
  • Quatre ous batuts
  • Pa ratllat
  • Farina
  • Aigua

6 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Una safata de porcellana blanca
Una paella gran
Un bol de vidre
Una safata plana
Una aranya de filferro

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb un dit d'aigua, obrim els musclos i els reservem.
Un cop freds, els anem traient de la clova, els passem per farina, ou batut i pa ratllat, i els fregim en una paella amb oli d'oliva. Un cop fregits, els posem damunt un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
A continuació, els posem en una safata de porcellana blanca, i ja els podrem treure a taula, per fer l'aperitiu.

1h

Notes

Per fer aquesta recepta, millor si comprem musclos de Galícia, ben grossos.
Aquesta recepta, també la podem fer arrebossant els musclos en tempura, en comptes d'arrebossar-los com fem en aquesta recepta, ja que ens quedaran més suaus de gust i més cruixents al menjar-los.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2676 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: