Musclos arrebossats

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres quilos de musclos grossos
  • Oli d'oliva
  • Quatre ous batuts
  • Pa ratllat
  • Farina
  • Aigua

6 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Una safata de porcellana blanca
Una paella gran
Un bol de vidre
Una safata plana
Una aranya de filferro

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb un dit d'aigua, obrim els musclos i els reservem.
Un cop freds, els anem traient de la clova, els passem per farina, ou batut i pa ratllat, i els fregim en una paella amb oli d'oliva. Un cop fregits, els posem damunt un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
A continuació, els posem en una safata de porcellana blanca, i ja els podrem treure a taula, per fer l'aperitiu.

1h

Notes

Per fer aquesta recepta, millor si comprem musclos de Galícia, ben grossos.
Aquesta recepta, també la podem fer arrebossant els musclos en tempura, en comptes d'arrebossar-los com fem en aquesta recepta, ja que ens quedaran més suaus de gust i més cruixents al menjar-los.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2760 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: