Cua de lluç bullida amb patates

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Cua de lluç fresc d’uns 250 g que a la peixateria ens netegen d’escates i altres
  • 1 Patata grossa
  • 3 Dents d’all
  • Aigua
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal

1 racions

Elaboració

Posem en una cassola dos o tres dits d’aigua freda, la justa per cobrir les patates que haurem pelat i tallat a daus o posat sense tallar a daus, només marcats els talls (les patates perquè no s’obrin o es trenquin cal posar-les a bullir amb aigua freda), ho posem a bullir amb el foc a mig gas, amb un pessic de sal i tapem la cassola.
Mentre arrenca el bull, pelem i laminem , els dents d’all i ho posem també a la cassola amb un raig d’oli d’oliva verge extra.
Quan veiem que la patata està gairebé cuita (uns 10 minuts segons la varietat de la patata) destapem la cassola, hi posem la cua de luç , la tornem a tapar i en 7 o 8 minuts més ja tindrem el plat al punt. Comprovem com està de sal.
Emplatem el peix amb les patates , alls i amb un raig d’oli d’oliva verge extra.

30min


Recepta de cuina de Cua de lluç bullida amb patates

En el plat per degustar-la.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2596 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: