Pa de pagès torrat amb pebrot escalivat i anxoves

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Pebrots vermells
  • 2 Tomàquets madurs
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • 4 Llesques de pa de pagès per fer torrades
  • 20 Anxoves dessalades

2 racions

Elaboració

Rentem i assequem els pebrots. Els col•loquem en una safata per a forn, i els reguem amb un raig generós d'oli d'oliva.
Deixem coure al forn,preescalfat a 170 º C, durant una hora, donant la volta als pebrots de tant en tant perquè es rosteixin de forma homogènia.
Mitja hora després ja estaran a punt. Segons la mida dels pebrots i del forn, comprovarem que estan veritablement al punt.
Deixem refredar els pebrots per poder treure la pell i llavors, els tallem a tires i els reservem.
Fem 4 torrades de pa de pagès i les suquem amb tomàquet. Sobre les torrades (dues per persones), col•loquem les tires de pebrot alternades amb les anxoves.
Ja es pot servir.

1h 20min


Recepta de cuina de Pa de pagès torrat amb pebrot escalivat i anxoves

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2462 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: