Terrina d'albergínia amb formatge de cabra gratinat

Ingredients

  • 2 Rodanxes de formatge de cabra
  • 1 Bossa petita de ruca
  • 20 g de pinyons
  • 1 Pot d’albergínia escalivada a rodanxes de conserva casolana
  • 1 Tomàquet mitjà
  • Sal
  • Oli d’oliva

1 racions

Elaboració

Peescalfem el forn a 180 graus. Mentre, agafem dues rodanxes d’albergínia , rentem el tomàquet i en tallem dues rodanxes. Ho reservem . En una paella untada d’oli , quan està ben calenta, hi posem amb una mica de sal, les rodanxes d’albergínia i tomàquet. També, un grapadet de pinyons. Deixem coure 30 segons per costat. Agafem una safata de forn, hi posem un motlle rodó i alt , dins de base: una capa d’albergínia, sobre el tomàquet, sobre una rodanxe de formatge de cabra i aixó ho repetim una altre vegada, posant uns pinyons a sobre de tot. Ho posem al forn i deixem coure uns 5 minuts. Passat aquest temps, ho traiem del forn i ho pasem a una terrina de fang. Desmotllem amb cura i als voltants, hi posem una mica de ruca per acompanyar. Ja es pot servir el plat.

20min


Recepta de cuina de Terrina d'albergínia amb formatge de cabra gratinat

En el plat per degustar-la.

Recepta de cuina de Terrina d'albergínia amb formatge de cabra gratinat

Detall del plat.

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5818 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: