Pagre farcit de botifarra negra amb verdures

Ingredients

  • 1 Pagre d’uns 300g, que a la peixateria ens netegen i ens en fan dos filets.
  • Botifarra negra
  • Una bossa de raves rodons
  • 1 Pastanaga
  • 1 Porro
  • Oli d’oliva verge
  • Sal

1 racions

Elaboració

Tallem les verdures a rodanxes. En una paella amb una mica d’oli saltegem les verdures amb una mica de sal, uns 5 minuts.
Tallem la botifarra negra a rodanxes fines. Seran per farcir el peix. En una altre paella amb una mica d’oli , quan l’oli està calent , posem una mica de sal als dos filets de pagre i deixem coure uns 3 minuts per costat. En un plat , posem de base les verdures, a sobre un filet de pagre i, sobre el filet les rodanxes de botifarra negra, ho tapem amb l’altre filet de peix.

15min


Recepta de cuina de Pagre farcit de botifarra negra amb verdures

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1279 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: