Trinxat de boques

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Boques-Aigua-Sal-Herbes aromàtiques-Enciam-Escarola-Fulles d'api-Salsa rosa(Maionesa tomàquet –Conyac-)

4 racions

Utensilis

Una olla grossa i un turmix .

Elaboració

Posem les boques en una olla amb aigua al foc , i afegim sal , herbes aromàtiques i fulla d'api. Deixem bullir una estona , traiem del foc i les escorrem i deixem refredar una mica. Mentrestant preparem un trinxat d'escarola i enciam , ben petit .Preparem dos vols amb el trinxat d'escarola i enciam a sota. Agafem les boques i les obrim i en reservem nomes la carn; afegim aquesta carn al vol del trinxat , afegim salsa rosa i barregem tot ben mesclat .Posem a la nevera una estona i ja es podrà menjar.

45min

Notes

No tinc la recepta calculada per perssona, ja que sempre que la fema casa son varis.


Recepta de cuina de Trinxat de boques

Están boníssimas.

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2341 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: