Gambes a la planxa volta i volta

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 21 Gambes vermelles mitjanes molt fresques.
  • Sal

4 racions

Elaboració

Col.loquem les gambes sobre la planxa ben calenta, on hi hem posat sal. Deixem coure , 1 minut per costat. La cocció ha de ser molt curta. Res d’all , julivert, llimona, ... els treu el gust.Servim unes 5 gambes per persona.

6min


Recepta de cuina de Gambes a la planxa volta i volta

Les gambes crues.

Recepta de cuina de Gambes a la planxa volta i volta

Les gambes cuites 1 minut per costat, quan la planxa està molt calenta.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4481 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: