Mitjana de vedella a la brasa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Mitjana de vedella de Girona d’uns 850 g (amb l’os)
  • Oli d’oliva
  • Sal fina
  • Sal gruixuda
  • Pebre negre mòlt

1 racions

Elaboració

Preparem una bona brasa amb llenya d’alzina . Quan la brasa està al punt, hi posem la mitjana de vedella amb l’os. Salpebrem (la sal fina). Si la brasa fa flama en algun punt, hi tirem un bon grapat de sal i s’apagarà.
Fem volta i volta uns 3 minuts per costat i al final hi posem una mica de sal gruixuda . El temps depèn de si la carn ens agrada : quasi crua, crua, al punt , feta o molt feta . Aquests temps, tenint en compte que la mitjana de vedella fa uns 850 g, és per quasi crua.
Opcional: També podem fer la carn a la planxa, quan està ben calenta, un raig d’oli.

10min


Recepta de cuina de Mitjana de vedella  a la brasa

En el plat per degustar-la.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2553 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: