Gioconda

Ingredients

  • 1 plátan
  • 1 café fred
  • 25 grs de nata fresca
  • 2 cullerades de xarop de vainilla
  • Gel

1 racions

Utensilis

Turmix

Elaboració

Posar en un turmix amb gel pilé, un plátan ben picat, un café fred, la nata fresca i el xarop de vainilla.
Batre bé i servir en got mitjá

20min

Notes

Ara que la calor comença a sentir-se més convé buscar-nos begudes fresquetes
No sé si faig bé o malament posant en algunes receptes m'agrada ja que som molt pocs els que ho fem, no sé si perqué no els agraden les receptes, doncs ja hi ha un nivell molt alt, i no ho dic per les meves, o perque ja donen per fet que agradarán la majoria.
Una salutació a tots/totes


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4838 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Joan Corminas diu:
Amiga Fernanda:
Continua fen saber que la recepta t'agrada, al menys jo interpreto que com la recepta agrada, tinc que posar-ne mes, com podràs veure les meves receptes no son florejades, sinó receptes senzilles per cada dia.
Rep una forta abraçada den joan.c
Josuè O'Donell diu:
Molt refrescant per l'estiu, i senzill de preparar.

Ho provaré de fer Fernanda.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: