La sopa Minestrone

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Tot el païs
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Quatre litres de brou de pollastre casolà [Veure recepta]
  • Tres tires de cansalada de papada tallada a daus
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • La part blanca de quatre porros tallats a la brunesa
  • Una ceba tendra tallada a la brunesa
  • Dues pastanagues tallades a la brunesa
  • Una branca d'api tallada a la brunesa ben fina
  • Dues patates tallades a daus petits
  • Cent grams d'espinacs picolats
  • 100 grams d'arròs tipus "bomba"
  • 100 grams de fideus del nº2

6 racions

Utensilis

Una cassola metal·lica fonda
Una sopera de porcellana blanca
Sia escudelletes de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva sofregim la cansalada.
Quan ja és daurada, afegim els porros i la ceba. Quan ja són ben sofregits, afegim el brou de pollastre i deixem que arrenqui el bull.
Tot seguit, afegim l'api, les pastanagues, les patates i els espinacs i deixem que coguin uns dotze minuts.
Tot seguit, afegim els fideus i l'arròs, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat, i ja ho podrem servir en la sopera, i ho treurem a taula acompanyada de les sis escudelletes.

1h 30min

Notes

Amb la recepta d'aquesta sopa, enceto la cuina de tardor.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2160 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: