La sopa Minestrone

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Tot el païs
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Quatre litres de brou de pollastre casolà [Veure recepta]
  • Tres tires de cansalada de papada tallada a daus
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • La part blanca de quatre porros tallats a la brunesa
  • Una ceba tendra tallada a la brunesa
  • Dues pastanagues tallades a la brunesa
  • Una branca d'api tallada a la brunesa ben fina
  • Dues patates tallades a daus petits
  • Cent grams d'espinacs picolats
  • 100 grams d'arròs tipus "bomba"
  • 100 grams de fideus del nº2

6 racions

Utensilis

Una cassola metal·lica fonda
Una sopera de porcellana blanca
Sia escudelletes de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva sofregim la cansalada.
Quan ja és daurada, afegim els porros i la ceba. Quan ja són ben sofregits, afegim el brou de pollastre i deixem que arrenqui el bull.
Tot seguit, afegim l'api, les pastanagues, les patates i els espinacs i deixem que coguin uns dotze minuts.
Tot seguit, afegim els fideus i l'arròs, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat, i ja ho podrem servir en la sopera, i ho treurem a taula acompanyada de les sis escudelletes.

1h 30min

Notes

Amb la recepta d'aquesta sopa, enceto la cuina de tardor.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2104 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: