Vedella estofada a la Provençal

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo i mig de daus de vedella per estofar
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Tres alls pelats aixafats
  • Una fulla de llorer
  • Un brot de farigola
  • Brou de pollastre casolà [Veure recepta]
  • Julivert picolat
  • Dues cebes tendres picades

5 racions

Utensilis

Una cassola refractària gran amb tapa
Uns estalvis
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en una cassola refractària, fiquem un raig d'oli d'oliva i quan és calent, afegim: els tacs de vedella salpebrats, els alls aixafats, el llorer, el brot de farigola, i les cebes picolades.
Tot seguit, afegim tres cullerots de brou, i quan arrenqui el bull, tapem la cassola i la posem en el forn a 180º, i deixem que cogui unes dues hores, tot remenant de tant en tant, perquè no se'ns enganxi.
Quan ja és gairebé cuita la carn, hi afegim un cullerot més de brou, corregim de sal, ho espolsem amb força julivert picat, i deixem que cogui deu minuts més i ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.

2h 10min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1760 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: