Amanida de fonoll amb parmesà ratllat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Bulb de fonoll amb part dels brots verds
  • 1 Bossa d'enciam variat
  • 1 Bossa d'escarola
  • 8 Tomàquets petits
  • 100 g de formatge parmesà ratllat
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Vinagre (opcional)

4 racions

Elaboració

Rentem els enciams, l'escarola i el bulb de fonoll.
Rentem els tomàquets i els partim per la meitat.
Reservem els brots verds del fonoll.
Laminem el bulb del fonoll o el tallem a rodanxes grans i fines
En un plat, hi posem tot barrejat l'enciam, l'escarola, el fonoll i el tomàquets partits per la meitat.
Sobre, hi posem el formatge ratllat i els brots verds de fonoll. Ho amanim amb sal, oli d'oliva i una mica de vinagre (opcional). Hi tirem una mica de pebre negre mòlt.
Ja es pot servir.

15min


Recepta de cuina de Amanida de fonoll amb parmesà ratllat

Amanida de fonoll amb parmesà ratllat.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3897 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: