Amanida de fonoll amb parmesà ratllat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Bulb de fonoll amb part dels brots verds
  • 1 Bossa d'enciam variat
  • 1 Bossa d'escarola
  • 8 Tomàquets petits
  • 100 g de formatge parmesà ratllat
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Vinagre (opcional)

4 racions

Elaboració

Rentem els enciams, l'escarola i el bulb de fonoll.
Rentem els tomàquets i els partim per la meitat.
Reservem els brots verds del fonoll.
Laminem el bulb del fonoll o el tallem a rodanxes grans i fines
En un plat, hi posem tot barrejat l'enciam, l'escarola, el fonoll i el tomàquets partits per la meitat.
Sobre, hi posem el formatge ratllat i els brots verds de fonoll. Ho amanim amb sal, oli d'oliva i una mica de vinagre (opcional). Hi tirem una mica de pebre negre mòlt.
Ja es pot servir.

15min


Recepta de cuina de Amanida de fonoll amb parmesà ratllat

Amanida de fonoll amb parmesà ratllat.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3777 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: