Truita lletja de ceps

Ingredients

  • 2 Ous de pagès
  • 3 Ceps (boletus edulis) entre mitjans i petits
  • 1 Ceba petita
  • 1 Pebrot verd petit
  • Farigola
  • Coriandre
  • Sal
  • Vinagre de vi blanc
  • Oli d'oliva suau

1 racions

Elaboració

Netegem els ceps i talleu-ne l'arrel del peu. Hi passem un drap de paper humit per treure les impureses que pugui tenir cada bolet.
Posem una cassola al foc amb l'oli, el vinagre, els ceps, un pols de sal, la farigola i el coriandre.
Quan arrenqui el bull, ja tindrem els ceps confitats.
Reservem l'oli amb el que hem confitat els ceps i, els ceps confitats.
Fem arrencar el bull i parem el foc.
Pelem la ceba, rentem el pebrot verd i ho tallem tot ben petit.
En una paella, hi posem l'oli amb el que hem confitat els ceps. Hi saltem la ceba i pebrot verd tall, tallats ben petits.
Batem els ous, els tirem a la paella on hem saltat la ceba i el pebrot verd i, hi incorporem els ceps i una mica de sal.
Ho deixem coure tot junt un parell de minuts màxim. No hem de fer que quedi com una truita, per això el nom de truita lletja.
Ho servim amb la paella, ho remenem tot dins la paella i, en un plat hi posem tota aquesta barreja.

15min


Recepta de cuina de Truita lletja de ceps

La truita lletja de ceps a la taula amb la paella.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3178 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: