Llucets bullits amb ceba, tomàquet, all i julivert fresc

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Llucets molt frescos d'Arenys
  • 1Ceba mitjana
  • 2 Tomàquets molt madurs
  • 1 Cabeça d'alls
  • Julivert fresc
  • Una mica de sal
  • Oli d'oliva verge extra

1 racions

Elaboració

Netegem el peix.
Pelem la ceba i la tallem a grills. De la cabeça d'alls, en treiem els grills i no els pelem.
Rentem els tomàquet i el julivert fresc.
En una olla amb aigua, hi tirem un grapadet de sal i les espècies amb els dents d'all sense pelar.
Quan bull, hi tirem la ceba a grills, els tomàquets, els alls i el julivert.
Ho deixem coure uns 7 minuts.
Salem una mica el peix. Tirem els quatre llucets a l'olla amb la ceba, alls i espècies, quan bull, ho deixem coure uns 2 o 3 minuts.
Servim el plat amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra per sobre.

15min


Recepta de cuina de Llucets bullits amb ceba, tomàquet, all i julivert fresc

Tot bullint.

Recepta de cuina de Llucets bullits amb ceba, tomàquet, all i julivert fresc

Llucets bullits amb ceba, tomàquet, all i julivert fresc.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2093 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: