Tonyina amb samfaina i cigrons

Ingredients

  • Un quilo de tonyina tallada en tacs
  • Samfaina [Veure recepta]
  • 600 grams de cigrons cuits
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Farina
  • Oli d'oliva
  • Fumet de peix [Veure recepta]

4 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica marinera gran
Uns estalvis
Una espàtula de fusta
Una paella gran
Una safata plana metàl·lica amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, en una paella gran amb oli d'oliva, sofregim els tacs de tonyina salpebrats i passats per farina, uns cinc minuts, i els reservem en una safata plana amb un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
Seguidament, en una cassola marinera, fem la samfaina com explico a la meva recepta, i un cop feta, hi afegim quatre cullerots de fumet, i deixem que arrenqui el bull, un cop ja ha bullit, fiquem el foc baix, afegim els tacs de tonyina i els cigrons, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que tot el conjunt estigui cuit al nostre gust, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1731 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: