Cua de lluç bullida amb una patata

Ingredients

  • Una cua de lluç fresc d'uns 150 - 200 g
  • 1 Patata mitjana/gran
  • Sal
  • Oli d’oliva verge extra
  • Aigua

1 racions

Elaboració

Pelem i rentem la patata.
Posem en un cassó o olla, aigua freda, la justa per cobrir la patata sencera.
Ho posem a bullir amb el foc a mig gas, un pessic de sal i tapem el cassó.
Quan veiem que la patata està gairebé cuita (uns 10 minuts segons la varietat de la patata), destapem el cassó
i hi posem la cua de lluç, tornem a tapar el cassó i en 7 o 8 minuts més ja tindrem el plat al punt.
Comprovem com està de sal.
Emplatem el peix amb la patata i per sobre hi tirem un raig d’oli d’oliva verge extra.

20min


Recepta de cuina de Cua de lluç bullida amb una patata

Cua de lluç bullida amb una patata.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1947 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: