Llongants al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Facil

Ingredients
- Dos llongants vius-Un raig d'oli d'oliva-Un pols de sal-Un pols de pebre-
4 racions
Utensilis
Un forn, una plata de forn i un bon ganivet de cuina.
Elaboració
Obrim els dos llongants per la meitat al llarg mirant de conservar el suc que desprenen. Els posem en una plata de forn i els tirem a sobre el suc que abans hem dit. Seguidament mullem amb un raig d'oli d'oliva i finalment salpebrem. posem al forn calentejat a 180º i els anem vigilant, no han de coure massa. Quan la carn sigui de color blanquinós estaran llestos.
30min
Etiquetes:
Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1485 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.