Torrades amb ceba caramel·litzada amb panses de Corint, i retalls de pernil salat

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Ceba caramel·litzada amb panses de Corint, [Veure recepta] per deu torrades
  • Deu llesques de pa de motlle amb crosta
  • 400 grams de retalls de pernil salat (tipus : Salamanca, Terol, etc...)

5 racions

Utensilis

Una paella gran
Una espàtula de fusta
Una safata de cartró rectangular amb una blonda
Una placa pel forn amb un paper sulfurat
Una espàtula de plàstic per untar mantega

Elaboració

Primerament, fem la ceba caramel·litzada com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
A part, en una placa de forn amb un full de paper sulfurat, posem deu llesques de pa de motlle, i els enfornem a 180º, fins que veiem que el pa esta ben torrat, el posem damunt del marbre de la cuina, i amb una espàtula de plàstic per untar la mantega, agafem la ceba caramel·litzada, untem totes les llesque de pa torrat, i les posem a la safata de cartró ben ordenades, i al damunt de cada torrada, posem els retalls de pernil ben repartits, i ja tindrem les torrades a punt per servir a taula per fer l'aperitiu.

1h 10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2043 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: